TIL OG FRA RY

TIL OG FRA RY

13325494_503236449873736_1238209765167507065_n

Se kort over Ry

Tog:

Vi anbefaler, at du ankommer til festivalen i tog (medbring cykel). Togstationen ligger kun 400 meter fra Basecamp/festivalpladsen, hvor størstedelen af festivalens aktiviteter starter.
Togforbindelserne er gode, og det tager cirka ½ time fra Århus, 15 minutter fra Silkeborg, ½ time fra Horsens og 3 timer fra København.

De fleste aktiviteter ligger indenfor få kilometers radius fra hinanden. Det vil derfor være muligt at cykle og gå rundt til de forkellige områder.

Find Rejseplanen her.

Find Arriva her.

 

Parkering:

Hvis du ankommer i bil, er der følgende parkeringsmuligheder:

Ry Hallerne, Thorsvej 32, 8680 (200 pladser)

Ry Motionscenter, Ellemosen 9, 8680 Ry (50 pladser)

Rundt omkring i byen er der adskillelige parkeringsområder, der alle er gratis. 

Basecamp
Miniferie for hele familien og alle vennerne
I fire dage kan du svede dig gennem over 100 aktiviteter til Ry outdoor Festival. Om aftenen kan du læne dig tilbage, smæske dig i shots med ingefær og gurkemeje tilsat lokal og international street food til gratis live musik. Om mandagen i pinsen er det Danmark Dejligst med blandt andre Zididada og Rasmus Nøhr, der gæster vores outdoor scene.


Ry outdoor
Adgang til alle aktiviteter
Køb dit armbånd i dag - til én dag eller hele pinsen og få adgang til alle festivalens aktiviteter. Eller køb en enkeltbillet. Køb billet her.


Festival armbånd
Overnatning i det fri
Festival armbånd Er I til natur og det primitive liv, så er overnatning i retro spejderlejr eller i camp på Sletten lige noget for jer. Har I mod på at overnatte i højderne, så prøv et svævetelt eller hængekøje i 10 meters højde. Book overnatning her.


Aktiviteternes placering
Aktiviteterne starter primært ved festivalens Basecamp og ved Ry Hallerne, så du nemt at komme rundt til det store udvalg. Se på kort her.


Festivalen er støttet af:
© 2016 Ry outdoor. Alle rettigheder forbeholdes.