MAD OG DRIKKE

MAD OG DRIKKE
ved festivalens Basecamp, hvor der er fri adgang for alle

Streetfood boder ved Basecamp

Det er lagt op til et brag af en smagsoplevelse med alverdens spændende lækkerier tilpasset ind i det spændende outdoor-tema. 

Det er maden, der her er i højsæde, men selvfølgelig med økologi og bæredygtighed som allerførste krav.  Uden at afslører for meget om de dygtige kokke, som kommer til festivalen, kan vi love, det bliver et spændende og bredt sortiment fra bode lokale og internationale køkkener. Se en smagsprøve på, hvad der venter dig her:

Når du har vandret 12 kilometer, rullet i kajakken eller kæmpet i Adventurerace til Ry outdoor Festival i pinsen, så er det godt med et solidt og sundt måltid og økologiske drikkevarer.

Crazy Chips laver en fantastisk omgang fish’n’chips!, mens venezuelanske Pedro sidste år købte en foodtruck, fordi han gerne ville endnu tættere på sine gæster! Med madtraditioner og krydderier fra hjemlandet medbringer han en smag i særklasse.

Efter mere end 10 års pandekagebagning ved Crepes a la Cart godt, hvordan en pandekage skal smage! De laver både søde og salter versioner, så det bliver svært at vælge.

 

Lokale restauranter og caféer

I Ry er der et varieret udbud af restauranter og caféer med forskellige prisniveauer.
Det er en god idé at bestille tid: find yderligere information på www.rycity.dk. Fredag aften bliver der rift om madstederne, da Ry City har lukket gaderne af, og der er fest i byen fra kl. 18-22.
Ligeledes er det muligt at få et overblik hos Visit Skanderborg via denne side: Mad og drikke.

 

Basecamp
Miniferie for hele familien og alle vennerne
I fire dage kan du svede dig gennem over 100 aktiviteter til Ry outdoor Festival. Om aftenen kan du læne dig tilbage, smæske dig i shots med ingefær og gurkemeje tilsat lokal og international street food til gratis live musik. Om mandagen i pinsen er det Danmark Dejligst med blandt andre Zididada og Rasmus Nøhr, der gæster vores outdoor scene.


Ry outdoor
Adgang til alle aktiviteter
Køb dit armbånd i dag - til én dag eller hele pinsen og få adgang til alle festivalens aktiviteter. Eller køb en enkeltbillet. Køb billet her.


Festival armbånd
Overnatning i det fri
Festival armbånd Er I til natur og det primitive liv, så er overnatning i retro spejderlejr eller i camp på Sletten lige noget for jer. Har I mod på at overnatte i højderne, så prøv et svævetelt eller hængekøje i 10 meters højde. Book overnatning her.


Aktiviteternes placering
Aktiviteterne starter primært ved festivalens Basecamp og ved Ry Hallerne, så du nemt at komme rundt til det store udvalg. Se på kort her.


Festivalen er støttet af:
© 2016 Ry outdoor. Alle rettigheder forbeholdes.