DET FÅR DU FOR DIN BILLET

DET FÅR DU FOR DIN BILLET

Når du har købt dags- eller partoutbillet til Ry outdoor Festival 2017, har du adgang til alle festivalens aktiviteter hele Pinsen eller den pågældende dag. Du kan også nøjes med at købe en enkeltbillet, som giver adgang til størstedelen af aktiviteterne. Vær opmærksom på, at flere aktiviteterkræver forhåndstilmelding. 

Du har dermed adgang til alle aktiviteter indenfor zonerne:

  • Body and mind zonen
  • Adrenaline zonen
  • Treetop zonen
  • Lakeland zonen
  • Outdoor Living zonen
  • Photo zonen
  • Hike zonen

Køb dit armbånd her.

 

BASECAMP

Udover festivalens aktiviteter kan du se frem til lokale og internationale madboder, outdoor boder, laungemiljøer og gratis live musik ved festivalens Basecamp. Mandag den 5. juni kan du opleve Danmarks Dejligst, når de huser vores outdoor scene. Basecamp er åben for alle.

 

Basecamp
Miniferie for hele familien og alle vennerne
I fire dage kan du svede dig gennem over 100 aktiviteter til Ry outdoor Festival. Om aftenen kan du læne dig tilbage, smæske dig i shots med ingefær og gurkemeje tilsat lokal og international street food til gratis live musik. Om mandagen i pinsen er det Danmark Dejligst med blandt andre Zididada og Rasmus Nøhr, der gæster vores outdoor scene.


Ry outdoor
Adgang til alle aktiviteter
Køb dit armbånd i dag - til én dag eller hele pinsen og få adgang til alle festivalens aktiviteter. Eller køb en enkeltbillet. Køb billet her.


Festival armbånd
Overnatning i det fri
Festival armbånd Er I til natur og det primitive liv, så er overnatning i retro spejderlejr eller i camp på Sletten lige noget for jer. Har I mod på at overnatte i højderne, så prøv et svævetelt eller hængekøje i 10 meters højde. Book overnatning her.


Aktiviteternes placering
Aktiviteterne starter primært ved festivalens Basecamp og ved Ry Hallerne, så du nemt at komme rundt til det store udvalg. Se på kort her.


Festivalen er støttet af:
© 2016 Ry outdoor. Alle rettigheder forbeholdes.