DELTAGERNE SIGER

13308530_504352259762155_6992329101457682906_o
LÆS HVAD DELTAGERNE SIGER OM RY OUTDOOR FESTIVAL

Se nogle udtalelser og læs brevet, som Ry outdoor modtog fra en deltager

 
“Super, super fed weekend!

Herfra skal lyde bravende klapsalver fra store og små! Vi havde en helt fantastisk weekend med mange nye og spændende oplevelser! Vi er helt sikkert med næste gang. Tak til jer alle.”

 
“Vi er alle klar igen,

og er sikker på at vi allerede kan garantere, at flere følger trop, efter at have set det kan lade sig gøre trods handicaps at få en super fed weekend ude i naturen med masser af sjov. TAK fra Ålborg.”

 
“Superfint arrangement
 I fik lavet. Vi kommer helt sikkert og prøver en masse igen næste år.”
“Jeg har beholdt mit armbånd på siden festivalen.

Jeg kunne godt lide, at det blev gjort nemt at prøve forskellige ting, og at jeg samtidig lærte en masse nye ting, jeg ikke havde tænkt over, at man kunne gøre i naturen😊 Fx hængekøjen oppe i træerne og den store trægynge:) Nærmest en forlystelsespark for naturelskere😋

 
BREV TIL RY OUTDOOR

Vi har modtaget en dejlig e-mail fra Tina Andrea, der var med til Ry outdoor Festival.

Hendes smukke oplevelse bekræfter os i alt det, vi ønsker at skabe med festivalen.

Hendes brev:
Tusinde tusinde tak for en helt fantastisk oplevelse………
Vi var 8 med forskellige handicaps, forskellige aldre, en kæreste og en veninde mm. der tog turen til Ry outdoor.
Vi var fra start spredt ud på de forskellige arrangementer, men vi var et par stykker, der startede lørdag morgen kl. 08.00 med at leje et par kajakker ved Ry Kanofart. Her var der sørget for puder i alle strørrelser, så vi kunne rigge kajakkerne til, så jeg blandt andet kunne sidde rigtigt selvom, jeg ikke kan bruge benene. Det var en helt fantastisk oplevelse at glide stille gennem sø og å, hvor solen skinnede og stilheden var tydelig. Det er en utrolig smuk natur, der omgiver Ry og sikke et dyreliv. Vi var helt høje, da vi kom tilbage efter en tur på 10 km.

Vi gik fra kajak til Yoga, hvilket var noget af en oplevelse. Underviseren var rigtig dygtig, og vi fik lært et par tricks eller to.
Til frokost var der super dejlig mad at vælge mellem i det store telt, og der blev slappet lidt af, kigget og købt lidt udstyr ved de boder, der var stillet op.
Vi havde ved ankomst til Ry set et ishus for enden af en sø og roede derud. Det var hårdt at komme i kajakkerne igen, og vi blev stegt på turen, men lyden af badende og trangen til is, fik os i mål. Vi holdt en god pause og “klagede” faktisk noget over varmen. Vi var fuldstændige færdige, da vi kom tilbage, men også godt stolte over at have roet så langt.

Vi fik vores livs bedste bad og igen rigtig god mad fra teltet. Der gik et band på, der hedder ‘Tennis’, da vi spiste og de var super underholdende og fik med det samme gang i hele teltet.

 

Vi sluttede dagen af ved ‘Skovdrengene’, som vi kalder dem. Der var nogen, der sov i hængekøjer ved dem, mens andre sov på campingplads, badehotel eller svævetelt. Der var super hyggelig stemning i skoven med bål, rødvin, chips og glade stemmer…….
Søndag stod den på klatring i træerne og samarbejdsøvelser. Det skal siges, at det er hårdt arbejde at klatre i træer, når ikke man kan styre benene eller mærke fødderne, men det lykkedes. De, der stod for det, var super professionelle, og alle man var på hold med gav en hånd, så vi alle kom helt til tops, hvilket var en fed følelse. Det var også en fed følelse at gå på line i højderne, når man på jorden overhovedet ikke kan følge en lige linje…..dejlig oplevelse.

Vi sluttede søndagen af ved ‘Skovdrengene’ og fik den vildeste oplevelse i svævebane og en kæmpe gynge…..følelse af frihed 🙂 Det var enestående at se, hvor bange folk var og vupti…..med forståelse og masser af tålmodighed flyttede ‘Skovdrengene’ rigtig manges grænser, og folk kom ned igen med en helt anden udstråling.

Er dybt dybt imponeret over alle de frivillige, der alle har smil tilovers og alle dem, der stiller op, for at vi kan få så fed en oplevelse….Vi er så begrænsede i hverdagen, og naturen kan sommetider virke helt uoverskuelig. Men her fik vi naturen og oplevelser lige i smasken, og vi vender alle tilbage og tager gerne flere med. Som ‘mange handicappede siger ‘ det gad jeg godt ‘ Tjaaaaaa, hvad er undskyldningen….. ses i 2017

Tina ANDREA Møller