BLIV PRAKTIKANT

BLIV PRAKTIKANT FOR RY OUTDOOR FESTIVAL 

og vær med til at inspirere til et fokus på sundhed og trivsel gennem bevægelse i uderummet

 

Praktikanter er en vigtig del af Ry outdoor Festival, så vi vil gerne høre fra dig, hvis du er interesseret i at have Ry outdoor som praktiksted. Hos os bliver du en del af en spændende hverdag, hvor vi arbejder med outdoor events og vores outdoor festival.

Vi søger praktikanter indenfor en bred vifte af arbejdsområder – blandt andet events, oplevelsesøkonomi, projektledelse, kommunikation, web eller noget helt sjette. 

For at blive praktikant hos os, skal du ikke være bange for at tage beslutninger og tage ansvar, men du skal også kunne fungere i et team. 

 

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og har respekt for deadlines. Du skal kunne navigere mellem mange forskellige opgaver uden at miste pusten. Du får selvfølgelig al den støtte, du har brug for i dit arbejde, for vi er naturligvis bevidste om, at du også er hos os for at lære.

Vi er en mindre arbejdsplads, hvilket betyder at vi kommer tæt på hinanden som mennesker. Vi kender hinanden godt og arbejder sammen på kryds og tværs uden skelen til titler og funktioner.

Hvis det er interessant for dig, så send os et cv og en kort ansøgning, så ser vi, om vi har en ledig praktikplads til dig. 

Er du interesseret i at blive praktikant, så kontakt os på
Telefon

+ 45 52 82 25 87

 
Mail

info@ry-outdoor.dk

 
Adresse

Boeletvej 35, 8680 Ry